Cégünk a Józsaparkban üzemeltet Family Market néven egy kis vegyeskereskedést, és 4 éve foglalkozunk házhozszállítással. Mindeddig tucatnyi állandó partner vette igénybe szolgáltatásunkat, jellemzően idősek, akiknek gondot okozott egy zsugor víz, egy 9kg-os mosópor hazacipelése. Mi segítettük őket (ingyenesen), hisz van olyan köztük, akinek nincs közeli hozzátartozója a közelben és a gyerekek havonta egyszer tudnak jönni.

Körülbelől 1,5 éve tervezzük a webshop, és a házhozszállítás kibővítését, azonban a domain nevek lefoglalása, után tervezési szakaszban megrekedtünk.

Ezek után bejelentésre került a vészhelyzet, és azon gondolkoztunk, hogy hogyan tudnánk szolgáltatásunkat, jobban hatékonyabban felkínálni a józsai lakosok számára, és ekkor jött egy cikk, ami a végső lökést megadta.

Teljes cikk:https://raketa.hu/vuhan-karanten-kina

Felhívtam kedves barátomat, aki történetesen szintén józsai, és az Expressz Motoros Futárszolgálat Debrecen tulajdonosa. Elmondtam neki, hogy mit szeretnénk, és Ő gondolkodás nélkül vállalta a segítségnyújtást.

Nos, innen indultunk, és a közösségi médiában közhírré tettük tevékenységünket, erre kaptunk hideget, és meleget egyaránt. Ami viszont rendkívül jól esett, hogy többen, az üzletben bátorítottak minket, és megköszönték, hogy kitaláltuk, és segítünk. Azzal a néhány “idiótával”, meg ne törődjünk.

Hab a tortára, hogy jelentkezett, egy fiatalember is a fecebook posztunkra és vállalta, hogy ingyenesen elkészíti a webshop oldalunkat, hogy még egyszerűbb legyen a megrendelés menete, úgy hogy Ő nem is józsai CSAK! a NAGYMAMÁJA él itt, de fontosnak, jónak tartja kezdeményezésünket. Ez úton is köszönjük Péter! (miradizajn.hu)